Nyheder

24.04.2014 - Vi holder sommerferie

Vi holder sommerferie og telefonen er lukket frem til august. Der vil komme mere information vedr. tilmelding til den nye sæson inden længe. Så hold øje med siden og jeres mail.

I er altid velkommen til at kontakte os pr. mail info@svommeskolen.dk den vil vi holde øje med løbende over sommeren.

God sommer

26.03.2014 - Så er der sæsonafslutning

Så nærmer tiden sig, og vi skal til at takke af for en rigtig dejlig sæson hos Svømmeskolen. 
Traditionen tro har vi afslutning i uge 15 (Tirsdag den 8 april kl. 16.00-18.00 og Torsdag den 10 april kl. 16.00-18.00) OBS børnene må kun komme den dag de normalt svømmer.

Alle børn må komme fra kl. 16.00 hvor der vil være leg i hele hallen. Kl. 17.00 må børnene, traditionen tro, skubbe deres trænere og hjælpetrænere i vandet. Men vi gør opmærksom på, at det KUN er tilladt at skubbe dem i, der bærer vores grønne uniform kl. 17.00. Børnene bliver også informeret om dette i hallen på dagen. 

Bestyrrelsen og trænere takker for en rigtig god sæson. Vi ønsker jer alle en rigtig dejlig sommer, og glæder os til at modtage jeres børn igen til sæson start i uge 36 2014.

(I vil modtage en mail, når tilmelding til den nye sæson kan foretages online via vores nye hjemmeside og Intranet. Alle informationer om tilmeldingen vil fremgå af mailen.) 


12.03.2014 - Mærkesvømning. Alle kan være med.

 
Så er det traditionen tro, tid til mærkesvømning. Her svømmer børnene så langt de kan indenfor et bestemt tidsrum afhængig af deres hjælpemidler. Når tiden så er gået, har vi talt hvor mange baner de har svømmet, og dermed kan give dem et svømmemærke som belønning. Det er vigtigt at I som forældre læser reglerne igennem, så I også ved hvad der foregår i hallen denne dag. I som forældre plejer også at være gode til at hjælpe med at tælle baner, hvis vi ikke er nok trænere i hallen. Vi vil bede jer om hjælp hvis det bliver nødvendigt.
 

 
Reglerne er her:
 

Øvebassin:

  • Alle børn på PLASK & LEG kan KUN svømme KANT TIL KANT
  • Alle børn med bælte og/eller vinger må MAX svømme i 30 minutter og højest 700 m (Medmindre andet er aftalt - gælder børn uden hjælpemidler)
  • DER MÅ IKKE HOLDES PAUSER! Dog er det tilladt at gå på toilettet hvis der svømmes i 2 timer.
  • DET ER IKKE TILLADT AT MEDBINGE MAD!

 

25m Bassin:

  • Alle børn der svømmer med bælte og/eller vinger må højest svømme 700 m.
  • Alle børn der svømmer uden hjælpemidler må svømme i 2 timer (Børn på tirsdagsholdene må svømme 1 time, medmindre andet er aftalt)
  • DER MÅ IKKE HOLDES PAUSER! Dog er det tilladt at gå på toilettet hvis der svømmes i 2 timer.
  • DET ER IKKE TILLADT AT MEDBRINGE MAD!!
Vi håber på to gode dage og på at få delt en masse mærker ud med lange distancer. :)
På gensyn.


28.01.2014 - Generalforsamling i Svømmeskolens Klublokale Torsdag den 6 marts 2014 kl. 19.00 - 20.00

Så er det ved at være tid til at I skal sætte X i kalenderen, så I kan deltage i den årlige generalforsamling 2014. Den afholdes i Svømmeskolens Klublokale torsdag den 6 marts kl. 19.00 - 20.00 ca. Vi håber på at I som forældre vil møde op og bakke op om vores forening. Indkomne forslag/ændringer til foreningen kan indsendes pr. mail til info@svommeskolen.dk senest den 28 februar 2014.
Vi glæder os til at se jer.
 
Med venlig hilsen
Bestyrrelsen

20.10.2013 - Fra uge 43 skal forældrene opholde sig i klublokalet i svømmetiden.

Sidste år havde vi stor succes med at forældrene befandt sig i klublokalet under børnenes svømmetime. Dette har vi valgt at gøre igen i år. Vi starter derfor fra og med uge 43 med dette. Udvalgte forældre KAN i samarbejde med træner få lov til at blive i hallen eller på balkonen. Vi håber at alle forældre vil støtte op om vores beslutning, da det fastholder børnenes koncentration langt bedre , når forældrene ikke er tilstede i hallen. 

06.08.2013 - Der er stadig ledige pladser

Vi har nu haft tilmelding til den kommende sæson, men der er stadig ledige pladser, For at få en af disse skal I ringe i telefontiden som er tirsdag og torsdag fra kl. 19-20 på telefon 41274070.
Det er ikke muligt at lægge en besked, da disse ikke vil blive aflyttet. Al tilmelding skal ske telefonisk, andre henvendelser kan dog ske via vores mail info@svommeskolen.dk

18-06-2013 Alle tilmeldte børn vil modtage et brev.

Vi har nu fået tildelt tider i svommehallen og alle tilmeldte børn vil modtage et brev med posten i løbet af denne uge. Hvis man alligevel ikke ønsker pladsen skal dette meddeles til os på mail. info@svommeskolen.dk
 

Tilmelding for nye børn sæson 2013/2014

For nye børn er der tilmelding den 5/8-2013 fra kl. 17-19 på telefon 41274070

Bekræftelse på undervisningstid i sæson 2013/14.

Vi afventer stadig svar fra kommunen omkring hvilket undervisningstider vi har i svømmehallen til den kommende sæson. Så snart vi hører noget vil der blive sendt et brev ud til alle tilmeldte børn. Vi skal nok skrive her på siden når vi sender noget ud.

Frederikshavn Svømmeskole | 9900 Frederikshavn  | Tlf.: 41 27 40 70 | info@svommeskolen.dk