Om os / Priser og Tilmelding

Priser og Tilmelding

Priser

Priser for sæson 2016/17.

Pr. barn.    kr.  525,-

Hvis man vælger holdet der hedder Actionkids incl. teknik koster det 795 kr. men så træner man også 2 gange på en uge.

Medlemmer som har gået hos os tidligere skal tilmelde sig online når de modtager en mail fra os.

Nye medlemmer får ved indmeldelse en mail fra os, og så skal de gå ind og betale online. Man er IKKE tilmeldt før kontingenet er betalt.
Prisen inkluderer juleafslutning, mærkesvømning og sommerafslutning.

Én sæson løber fra starten af september til starten slutningen af marts/april. I den perioden følger vi skolernes ferier, således der ikke undervises når børnene har ferie

Tilmelding

Tilmelding for nye medlemmer

Tilmelding til Frederikshavn Svømmeskole for nye medlemmer foregår mandag den 1. august fra kl. 17-19.Tilmelding kan udelukkende ske pr. telefon + 45 41 27 40 70. Vi ved at der bliver pres på telefonen, så det er med at have tålmodighed og blive ved med at prøve. 

OBS: Vi gør opmærksom på, at det ikke er muligt at efterlade en besked på telefonsvaren. Dette godtages ikke som en tilmelding. Vi beder jer derfor forsøge igen.

Tilmelding for nuværende medlemmer

Hvis man allerede har et barn tilknyttet svømmeskolen, får I en mail, når det er tid til at logge ind og tilmelde sig online. Der vil være åben for tilmelding hen over en periode på 2-3 uger. Herefter vil vi lukke for tilmeldingen. Hvis I har behov for at ændre jeres tilmelding efter denne dato, skal I sende os en mail på info@svommeskolen.dk, så skal vi se hvad vi kan gøre.

Frederikshavn SvÝmmeskole | 9900 Frederikshavn  | Tlf.: 41 27 40 70 | info@svommeskolen.dk